Lektorka pre oblasť komunikácie, obchodných rokovaní, manažérske zručnosti, firemné prezentácie, mediálne tréningy, riadenie projektov, riadenie ľudských zdrojov, hodnotenie pracovného výkonu zamestnancov, riadenie kariéry, prezentačné zručnosti, tréning lektorských zručností, analýza SWOT, assesment centrum, koučing a poradenstvo, budovanie tímov, motivácia, vedenie ľudí, riadenie zmien, nástroje riadenia ľudských zdrojov, timemanažment, antistresový program, biznis protokol a spoločenská etiketa, sebapoznávanie a zvyšovanie sebadôvery, a iné.
Forma | Workshop |
---|---|
Dátum | 20. februára 2025 |
Dĺžka | 1 deň |
Úroveň | Pre všetkých, ktorí majú o problematiku záujem |
Určený pre | Zamestnancov verejnej správy, pôsobiacich najmä v organizačných útvaroch orgánov štátnej správy a samosprávy s prvkom štátneho a diplomatického protokolu a pre všetkých ktorých toto téma zaujíma. |
Formy a metódy práce:
On line prednáška, teoretické vstupy a diskusia v rámci online priestoru, krátka ilustračné videá, reels
Rámcový obsah
Pôvod slova protokol, význam
Smernica MZV SR o používaní štátnych znakov a symbolov
Protokolárne poradie 2025 SR, protokolárne poradie členských, pristupujúcich a potenciálnych kandidujúcich krajín EÚ,
Vlajka ako štátny symbol – čo je vlajka, čo zástava a čo kuruhva, používanie vlajky EÚ
Pozdrav v kontexte inakosti a zvyklostí štátov, národov globálnejšie sveta
Predstavovanie v spoločenskom prostredí, biznis protokol a medzinárodné zvyklosti
Práca s vizitka – symbolika a reč vizitiek, súkromné a služobné vizitky, dve vizitky cez sekretariát, štandardne zavedené skratky na vizitkách
Tituly, hodnosti predstavovanie, úklony a podávanie rúk – reč tela, neverbálna komunikácia
Oslovovanie a prednosti poradia
Usádzanie, usadenie komunikujúcich osôb, hostiteľ a prvý hosť.. usadenie pri bilaterálnych rokovaniach,
Vedenie štandardného rozhovoru.. štruktúra rozhovoru
Vyjednávanie
Proxemika, posvätná geometria a pozície pri sedení pri stole,
Dary a prezenty
Biznis oblečenie, spoločenská etiketa
Spoločenské podniky: čo sa podáva? Kedy, ako dlho? Čo treba mať oblečené