Lektorka pre oblasť komunikácie, obchodných rokovaní, manažérske zručnosti, firemné prezentácie, mediálne tréningy, riadenie projektov, riadenie ľudských zdrojov, hodnotenie pracovného výkonu zamestnancov, riadenie kariéry, prezentačné zručnosti, tréning lektorských zručností, analýza SWOT, assesment centrum, koučing a poradenstvo, budovanie tímov, motivácia, vedenie ľudí, riadenie zmien, nástroje riadenia ľudských zdrojov, timemanažment, antistresový program, biznis protokol a spoločenská etiketa, sebapoznávanie a zvyšovanie sebadôvery, a iné.
Forma | Workshop |
---|---|
Dátum | 13. mája 2025 |
Dĺžka | 1 deň |
Úroveň | Pre všetkých, ktorí majú o problematiku záujem |
Určený pre | manažéri a zamestnanci, všetci, ktorých táto téma zaujíma |
Formy a metódy práce:
tréning na mieste, krátke teoretické vstupy, riadená diskusia, modelovanie situácií, sociálne učenie, masívna spätná väzba
Účastníci budú mať k dispozícii podporný pracovný manuál v rozsahu min 5 normo-strán.
Rámcový obsah
Príprava pracovného obeda
prípravný tím a jeho úloha, pozvánky, menovky, vizitky, menu, image – oblečenie
priebeh časový rozsah obeda, usadenie, prípitky-príprava podkladu
uvítanie hostiteľom, rozlúčenie s hosťami
práca v malých skupinách, sociálne učenie a spätná väzba
Pracovný obed, priebeh
Nácvik vítania hostí, usadenie podľa rozmiestnenie hostí (tabuľa) aperitív pred samotným obedom mimo stola : kto podáva, ako a čo
pracovný obed – nastretie, stolovanie - zásady, želanie dobrej chuti = kto to hovorí. Obrúsky a servítky.
Dva hlavné chody – príbory, odkladanie príborov, prekladacie príbory,
ako sa jedia vybrané druhy pokrmov: hydina a jej kosti, homár, ústrice, špargľa, kukurica, redkvička, šalát, kompót, jablká, hrušky, hrozno, banán, melón, ananás, pomaranč, cukríka a bonbóny,
nápoje, nelievanie, typy pohárov, držanie pohárov
dezerty a múčniky po jedle
prípitky, až po dezerte
syr a ovocie
cigary, cigarety
digestiv
debarasovanie zo stola
oblečenie a imaga
platenie