BRATISLAVA - PROTOKOL II – Pracovný obed – tréning na mieste – v cene obed

13. mája 2025 09:00-15:00 hod

PhDr. Ľubica Mižičková

Lektorka pre oblasť komunikácie, obchodných rokovaní, manažérske zručnosti, firemné prezentácie, mediálne tréningy, riadenie projektov, riadenie ľudských zdrojov, hodnotenie pracovného výkonu zamestnancov, riadenie kariéry, prezentačné zručnosti, tréning lektorských zručností, analýza SWOT, assesment centrum, koučing a poradenstvo, budovanie tímov, motivácia, vedenie ľudí, riadenie zmien, nástroje riadenia ľudských zdrojov, timemanažment, antistresový program, biznis protokol a spoločenská etiketa, sebapoznávanie a zvyšovanie sebadôvery,  a iné.

Forma Workshop
Dátum 13. mája 2025
Dĺžka 1 deň
Úroveň Pre všetkých, ktorí majú o problematiku záujem
Určený pre manažéri a zamestnanci, všetci, ktorých táto téma zaujíma

Cieľ

Zámerzvyšovanie kultúry pracovného života pri vytváraní dlhodobých efektívnych pracovných vzťahov s interným i externými klientmi., rozvoj sociálnych zručností, sebarozvojCieľPo skončení budú účastníci poznať zmysel a význam organizovania pracovných obedov s klientmi., budú poznať štandardný priebeh pracovného dvojchodového obeda, vyskúšajú si jednotlivé sekvencie stolovania, servírovania vybraných druhov jedál a nápojov. Oboznámia sa s témami spoločenskej konverzácie pri stolovaní s cieľom byť dobrým spoločníkom.

Prihláška na školenie na stiahnutie TU.

Prihlasujte sa prosím včas!  Hláste predbežný záujem, zabránite tým presunom školení!

V cene je zahrnuté

organizačné a technické zabezpečenie, materiály pre účastníkov školenia, občerstvenie behom celého dňa, teplé a studené nápoje, skvelá káva z kávovaru, obed v reštaurácii
Rozsah a náplň

Formy a metódy práce:

tréning na mieste, krátke teoretické vstupy, riadená diskusia, modelovanie situácií, sociálne učenie, masívna spätná väzba

Účastníci budú mať k dispozícii podporný pracovný manuál v rozsahu min 5 normo-strán.

 

Rámcový obsah

Príprava pracovného obeda

prípravný tím a jeho úloha, pozvánky, menovky, vizitky, menu, image – oblečenie

priebeh časový rozsah obeda, usadenie, prípitky-príprava podkladu

uvítanie hostiteľom, rozlúčenie s hosťami

práca v malých skupinách, sociálne učenie  a spätná väzba

Pracovný obed, priebeh

Nácvik vítania hostí, usadenie podľa rozmiestnenie hostí (tabuľa) aperitív pred samotným obedom mimo stola : kto podáva, ako a čo

pracovný obed – nastretie, stolovanie - zásady, želanie dobrej chuti = kto to hovorí. Obrúsky a servítky.

Dva hlavné chody – príbory, odkladanie príborov, prekladacie príbory,

ako sa jedia vybrané druhy pokrmov: hydina a jej kosti, homár, ústrice, špargľa, kukurica, redkvička, šalát, kompót, jablká, hrušky, hrozno, banán, melón, ananás, pomaranč, cukríka a bonbóny,

nápoje, nelievanie, typy pohárov, držanie pohárov

dezerty a múčniky po jedle

prípitky, až po dezerte

syr a ovocie

cigary, cigarety

digestiv

debarasovanie zo stola

oblečenie a imaga

platenie

Miesto konania
OTIDEA, s.r.o.
Astrová 2/A
821 01 Bratislava - Ružinov

1. poschodie

Spojenie MHD: Zastávka "Herlianska - OC Retro"
Autobus č. 75 (ŽST Vinihrady)
Autobus č. 50 (AS Mlynské Nivy)
Električka č. 8, 9
Prihláste sa na školenie: BRATISLAVA - PROTOKOL II – Pracovný obed – tréning na mieste – v cene obed
Celkom 155,00 € s DPH € (s DPH)

Partneri

Viac